Reklama


Sendvič k nezaplacení: Vlastnoručně vyrobená svačinka za 36 tisíc korun

20.12.2015 - redakce 100+1

Andy George si chtěl udělat sendvič. K výrobě své svačiny sepostavil opravdu svědomitě. Pro suroviny se nevypravil do obchodu, ale rozhodl se, že si je vyrobí sám. Obstarávání ingrediencí mu trvalo půl roku a náklady se vyšplhaly na 1 500 dolarů (v přepočtu asi 36 000 Kč).

Zeleninu jako rajčata nebo okurky si sám vypěstoval – přičemž druhé zmíněné i naložil a zavařil. Sůl získal z mořské vody, upekl chleba, zabil a zpracoval kuře, a dokonce vyrobil i sýr. Na otázku, jak vlastnoručně zhotovený sendvič chutná, Andy odpověděl: „Není špatný.“ 

  • Zdroj textu:
  • Zdroj fotografií: How To Make Everything, YouTube

Reklama



Reklama

Aktuální články

Ve strážních věžích na vrcholcích hor sídlily dobře vyzbrojené posádky, které chránily horské průsmyky před nomádskými agresory.

Zajímavosti

Třetihorní tučňák Kumimanu biceae měřil asi 1,77 metru a vážil kolem 100 kilogramů.

Věda

Edge 1030 vyniká obřím displejem

Gadgety

O tom, že si karnevalové období hojnosti dokázali Benátčané nad míru užít, svědčí opakované zákazy reje masek

Historie

Měnící se vzdálenost Měsíce od Země

Vesmír

Formace Stuk kdesi nad východní frontou, zima 1943/1944

Válka

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907