Přejít k hlavnímu obsahu
Vyhledat
Historie
Příroda
Revue
Vesmír
Válka
Věda
Zajímavosti
Cestování
Předplatné
Věda
Štípe vás při jezení ananasu jazyk? Věda ví proč a jak tomu předejít
Čerstvý ananas může dráždit jazyk, zároveň ale dokáže skvěle zkřehčit maso v kuchyni.
08.07.2025
Nejčtenější
Zajímavosti
Superžíravina: Která kyselina je nejsilnější?
03.09.2022
Vesmír
Přehledně: Kde se vzal vodík, kyslík, zlato a další chemické prvky
25.10.2017
Zajímavosti
Tajemství sladkého zlata: Proč se med nikdy nezkazí?
19.07.2018
Zajímavosti
Některé kovy mohou běžně roztát v dlani
29.04.2016
Vesmír
Průlom kosmické chemie: Vědci detekovali doposud největší molekulu ve vesmíru
13.06.2025
Věda
Otrávená voda: Každý pátý Američan používá vodu s věčnými chemikáliemi
29.10.2024
Věda
Perlivá otázka: Liší se nějak obsah perlivé a neperlivé vody v láhvi?
23.09.2024
Věda
Obaly potravin jsou plné nebezpečných chemikálií
21.09.2024
Zajímavosti
Jaká je pravděpodobnost objevu nových chemických prvků?
20.06.2024
Zajímavosti
Jak funguje vteřinové lepidlo a kdo je jeho vynálezcem?
29.05.2024
Zajímavosti
Starověká chemie: Z čeho se vyráběla první barviva?
02.10.2023
Zajímavosti
Superžíravina: Která kyselina je nejsilnější?
03.09.2022
Vesmír
Pokročilé počítačové modely se snaží rozluštit záhadu sirných mraků na Venuši
16.08.2022
Historie
Cesta k „nočnímu světlu“: Hledání kamene mudrců, vyústilo v objev fosforu
26.03.2022
Zajímavosti
Slzy v kuchyni: Proč při krájení cibule pláčeme?
25.12.2021
Věda
Zázračné tóny: Chemici odhalují tajemství legendárních stradivárek
23.08.2021
Věda
Zpomalovače hoření a pesticidy jsou hlavními viníky snižování IQ v USA
16.01.2020
Pagination
Aktuální stránka
1
Stránka
2
Následující stránka
››
Poslední stránka
Poslední »
Subscribe to chemie