100+14 lepších zážitků ze sledování televize

01.03.2020 - Komerční prezentace



Stále spěcháte domů, aby Vám neunikl Váš oblíbený film nebo sportovní zápas? Marně hledáte v programové nabídce ten správný filmový trhák? Díky nepřízni počasí Vám „kostičkuje“ obraz a zvyšuje Vám tak hladinu adrenalinu? Lepší.TV Vám přináší nový zážitek ze sledování televize přes internet! Nyní navíc s možností vyzkoušet si ji na měsíc jen za 1 Kč včetně TV stanic HBO.

Lepší.TV přináší svým uživatelům funkce a vychytávky, které byste u její konkurence hledali stěží. Nabízí totiž 114 TV stanic, možnost až 150denního zpětného shlédnutí nebo vlastní videotéku s výběrem více než 1.000 filmů. Navíc s Lepší.TV nemusíte řešit přechod na signál DVB-T2, protože funguje výhradně přes internet. Zcela tak odpadá nutnost kupování nové televize nebo set-top boxu.

Obrovskou výhodou u Lepší.TV je možnost „vrátit“ si právě vysílaný pořad na začátek. Už nemusíte litovat toho, že Vám uteklo např. 15 minut z Vašeho oblíbeného filmu, protože si jej můžete ihned „přetočit“ na začátek. S tímto jdou pak ruku v ruce i další funkce, jako například přetáčení pořadu vzad nebo pozastavení vysílání. Toho využijete například k tomu, abyste si zalili šálek dobré kávy nebo vyřídili nezbytný telefonát.

Další výhodou je, že se s Lepší.TV nemusíte omezovat ke sledování pořadů pouze v televizi obývacího pokoje. Napínavý film nebo sportovní přenos si můžete vychutnat také v počítači, notebooku, tabletu nebo telefonu. A co víc: televizi můžete sledovat všude, kde máte dostupný internet (nebo mobilní data), tedy na chatě, pod altánem, u bazénu nebo ve vlaku.

Uživatelé Lepší.TV ve videotéce mohou vybírat z více než 1.000 filmových titulů, sportovních klání nebo třeba celých sérií seriálů. To Vám ušetří spoustu času, protože v přehledné nabídce zde najdete to nejlepší, co se v televizi odvysílalo A aby toho nebylo málo, Lepší.TV Vám na to dává až 150 dní, což je opravdu bezkonkurenční doba.

Lepší.TV jako jediná na trhu nabízí svoji aplikaci u celkem 25 výrobců TV včetně chromecastu, což usnadní volbu při výběru IPTV. Sledovat lze ale také na klasické televizi, ke které připojíte Lepší.TV Box. Ten z ní udělá multimediální centrum. Díky němu tak můžete na své starší televizi brouzdat internetem, vyřizovat e-maily, sdílet příspěvky s přáteli na sociálních sítích nebo si doinstalovat potřebné aplikace s Google Playe. Navíc, samotné zapojení je neuvěřitelně snadné a během dvou minut si s ním poradí i dítě školou povinné.

Už tedy nemusíte přemýšlet, co Vám nabídne vaše televize, spěchat domů z práce nebo odříct návštěvu přátel. Kdykoli se totiž můžete na odvysílaný film, sport nebo dokument podívat tehdy, kdy vy máte čas.

Doba, kdy se na vašich obrazovkách prochází „kostičky“ nekvalitního obrazu, hltáte večeři nebo zaháníte své děti do postele, aby Vám v TV nic neuteklo, se stává minulostí. Lepší.TV nabízí zkrátka lepší způsob sledování televize. Navíc umožňuje novým zákazníkům sledovat celý měsíc 114 TV stanic včetně HBO, jen za 1 Kč. A pozor! K ničemu se nezavazujete. Kdo si chce vyzkoušet Lepší.TV, stačí aby si ji za 1 Kč objednal na www.lepší.tv. Věříme, že po vyzkoušení už nikdy nebudete chtít sledovat televizi po staru.

  • Zdroj textu

    Komerční prezentace

  • Zdroj fotografií

    Komerční prezentace


Další články v sekci