kondor

Kondor andský (Vultur gryphus) žije v Jižní Americe v pohoří And. Rozpětí křídel kolem 3,5 metru a hmotnost kolem 15 kilogramů z něho činí jednoho z největších ptáků na světě.

11. 10. 2020

Nejčtenejší


Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907