Reklama


primáti

12. 04. 2019

Nejčtenejší


Najít nártouna ve volné přírodě není nic jednoduchého

28. 07. 2018

Malpa kapucínská (Cebus capucinus) je nevelká opice z čeledi ploskonosých opic malpovitých (Cebidae). Obývá tropické deštné lesy v Jižní a Střední Americe.

05. 07. 2018

Z gorilího trusu se můžeme leccos dozvědět

10. 05. 2018


Reklama

Při hledání potravy Urazí sifakové denně 400 až 1 200 metrů

09. 03. 2018

<p>Nevelcí koalové si ve správný čas dokážou pořádně zařvat</p>

16. 12. 2017

<p>Na snímky jsou lebky šimpanze, gorily, člověka a tří vymřelých příbuzných z&nbsp;lidské linie</p>

03. 04. 2017

<p>Uakari náležejí k&nbsp;primátům, jejichž počty poslední dobou dramaticky klesají</p>

19. 01. 2017
29. 07. 2016

<p>I takto může vypadat opičí láska</p>

29. 05. 2016

Reklama

06. 03. 2016
22. 12. 2015
04. 08. 2015
17. 04. 2015

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907