Přejít k hlavnímu obsahu
100+1 zahraniční zajímavost logo
  • Historie
  • Příroda
  • Revue
  • Vesmír
  • Válka
  • Věda
  • Zajímavosti
  • Cestování
Předplatné
Historie

Aby nám jablka vydržela! Jak se v 16. století zpracovávalo ovoce?

Jak vypadala sklizeň a jak se ovoce zpracovávalo v 16. století? Novověk znal sušení, povidla i ovocnou pálenku.

25.11.2024

Nejčtenější

Preview
Historie

Dvakrát a dost: Najedli byste se ve středověku dosyta?

27.05.2018
Preview
Historie

Středověká trvanlivost: Co si s sebou brali naši předci na cesty?

01.01.2024
Preview
Historie

Bez šroubků a hřebíků, nepostavíš nábytku: Jak to ale naši předci dělali?

14.06.2017
Preview
Historie

Aby nám jablka vydržela! Jak se v 16. století zpracovávalo ovoce?

25.11.2024

oldTid
4645
Preview
Historie

Středověká trvanlivost: Co si s sebou brali naši předci na cesty?

01.01.2024
Preview
Historie

Nasolit, nebo vysušit? Jak se ve středověku uchovávaly různé druhy masa?

09.09.2023
Preview
Historie

Dvakrát a dost: Najedli byste se ve středověku dosyta?

27.05.2018
Preview
Historie

Bez šroubků a hřebíků, nepostavíš nábytku: Jak to ale naši předci dělali?

14.06.2017
Subscribe to Jan Šimek
Nové časopisy Extra Publishing
RSS O serveru (Redakce)
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907