Reklama


gastronomie

Zvláště pro trhy v Orientu je charakteristický po staletí neměnný způsob prodeje nejrůznějších druhů váženého koření.

01. 05. 2018

Nejčtenejší


Historické centrum Bangkoku v obležení moderní metropole dokonale ilustruje zážitky, které vás čekají.

25. 04. 2018

Tradiční dobroty si můžete dát ve Vídni i dnes.

05. 04. 2018

Sedět se dá buď u protáhlého pultu, nebo v jednom z boxů, kde se obvykle čtyři zákazníci dělí o jeden stůl. 

02. 03. 2018


Reklama

Z Monte Urgull se otevírá výhled i na ústí řeky Urumea a východní část San Sebastianu s jednou z městských pláží.

23. 02. 2018

Producentem sirupu číslo jedna je v USA stát Vermont.

10. 02. 2018

Zmrzlina Respiro del Diavolo dosahuje na Scovilleho stupnici pálivosti 1 569 300 SHU.

07. 02. 2018

V některých případech je nebezpečná už příprava jídla, jindy jeho konzumace.

05. 02. 2018

Hodování v teple domova patřilo k výsadám boháčů, chudáci jedli na ulici. Plátno od Roberta Bompianiho z roku 1887.

28. 01. 2018

Zakladatel firmy Josef Manner I. začal v malém krámku a vypracoval se na továrníka s třemi tisíci zaměstnanci.

23. 01. 2018

Reklama

Korýši skýtají jednoznačně nejčerstvější maso, jaké se vám může na talíři ocitnout. Důvod je prostý. Do vroucího vývaru se vkládají živí.

16. 01. 2018

Takzvaná „superstrava“ míří především na mladé zaměstnané lidi, kteří ani nemají čas si zajít na oběd.

14. 01. 2018

Infarktové pochutiny

Pokud jste na dietě, do restaurace Heart Attack Grill v americkém Las Vegas rozhodně nechoďte. Na kalorie se tam totiž nehledí. Naopak – čím víc toho sníte, tím lépe. V imaginárním nemocničním zařízení navíc provokativně oděné servírky coby „sestřičky“ přijímají objednávky neboli „recepty“ od zákazníků – „pacientů“. Nabídka „léčby“ zahrnuje mimo jiné osminásobný hamburger téměř z kila hovězího masa. Heart Attack Grill zkrátka není pro žádné troškaře. A přestože byl název zamýšlen jako vtip, několik srdečních příhod, a dokonce i úmrtí zákazníků už restaurace bohužel zaznamenala…

11. 01. 2018

Peter Bignell z Tasmánie nesnáší plýtvání. Rozhodl se proto vyrábět pálenku z odpadu

09. 01. 2018

Housenky je třeba zbavit vnitřností. Lidé je v rukavicích vymačkávají jako pastu z tuby.

29. 12. 2017

Zlatem zdobená láhev a ručně vyráběný šperk z 18karátového zlata představují bonus pro movité zákazníky.

22. 12. 2017

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907