Přejít k hlavnímu obsahu
100+1 zahraniční zajímavost logo
  • Historie
  • Příroda
  • Revue
  • Vesmír
  • Válka
  • Věda
  • Zajímavosti
  • Cestování
Předplatné
Věda

CRISPR v kuchyni: Na americký trh vstupuje geneticky vylepšený salát z brukve

Genetický editor CRISPR opět prokázal své kvality, když zbavil listy salátových brukví jejich palčivosti.

16.08.2024

Nejčtenější

Náhled
Vesmír

Salát vypěstovaný na oběžné dráze je stejně dobrý jako ten ze Země

10.03.2020
Náhled
Věda

Automatizované zemědělství: V Japonsku připravují první robotickou farmu

02.02.2016
Náhled
Věda

Rostlinný inzulín z hlávkového salátu snižuje riziko hypoglykémie a lze jej užívat perorálně

18.06.2023
Náhled
Věda

CRISPR v kuchyni: Na americký trh vstupuje geneticky vylepšený salát z brukve

16.08.2024

Náhled
Věda

Rostlinný inzulín z hlávkového salátu snižuje riziko hypoglykémie a lze jej užívat perorálně

18.06.2023
Náhled
Vesmír

Salát vypěstovaný na oběžné dráze je stejně dobrý jako ten ze Země

10.03.2020
Náhled
Věda

Automatizované zemědělství: V Japonsku připravují první robotickou farmu

02.02.2016
Subscribe to salát
Nové časopisy Extra Publishing
RSS O serveru (Redakce)
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907