Přejít k hlavnímu obsahu
100+1 zahraniční zajímavost logo
  • Historie
  • Příroda
  • Revue
  • Vesmír
  • Válka
  • Věda
  • Zajímavosti
  • Cestování
Předplatné
Věda

Genetici upravili genom pšenice, aby z ní bylo možné péct bílé pečivo s vlákninou

08.02.2020

Nejčtenější

Preview
Zajímavosti

Křupavá lahůdka: Díky babičkovské receptuře chutná chleba z Mšena i čtrnáct dní

24.04.2019
Preview
Věda

Genetici upravili genom pšenice, aby z ní bylo možné péct bílé pečivo s vlákninou

08.02.2020
Preview
Věda

Nový postup: Budeme vyrábět uhlíkovou pěnu ze spáleného chleba?

15.07.2016

Preview
Zajímavosti

Křupavá lahůdka: Díky babičkovské receptuře chutná chleba z Mšena i čtrnáct dní

24.04.2019
Preview
Věda

Nový postup: Budeme vyrábět uhlíkovou pěnu ze spáleného chleba?

15.07.2016
Subscribe to chleba
Nové časopisy Extra Publishing
RSS O serveru (Redakce)
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907