maso

Maso z laboratoře ušetří 90 % vody a nevyžaduje žádné pastviny. Budou ho však lidé chtít?

09. 11. 2019

Nejčtenejší


Vepři jednoho z farmářů z Nan-ningu, hlavního města autonomní oblasti Kuang-si, váží i přes 500 kilogramů.

09. 10. 2019

Hlavní výhodou masa z hmyzu je jeho levná a ekologická výroba.

06. 06. 2019

Podle prvních ohlasů zákazníků není v chuti bezmasého burgeru a klasického Whopperu prakticky žádný rozdíl.

05. 04. 2019


Reklama

S rostoucím bohatstvím národa se mění jeho chutě – movitější prahnou víc po mase a živočišných produktech.

27. 10. 2018

Sitatungy jsou specialisté na život ve vodě. Tento mladý sameček je fotografovaný v zoo v Praze.

01. 10. 2018

Maso je nejen dobré, ale také symbol prestiže

15. 09. 2018

Nikdo neumí vyrobit maso lépe než zvířata samotná a bohužel neexistuje jiný způsob, jak jej získat, než jejich usmrcením.

27. 06. 2018

Nový bytový komplex, který má pojmout až 210 výhradně vegetariánských rodin, vzniká v zemi, která obvykle není menšinám příliš vstřícná.

27. 10. 2017
10. 03. 2016

Reklama

04. 02. 2016

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907