maso

Dvojice dam v Jihoafrické republice prodává u cesty biltog. Na rozdíl od českého hovězího dostanete nejspíše gazelu nebo antilopu.

24. 08. 2021

Nejčtenejší


S rostoucím počtem flexitariánů, tedy lidí, kteří jedí maso jen zřídka, a silnějším obavám z dopadu masa na životní prostředí, se zvyšuje i potenciál rostlinných alternativ.

27. 07. 2021

Šimpanzi se živí převážně rostlinnou stravou a hmyzem. Dřívější poznatky ovšem ukázaly, že maso je pro ně lákavou pochoutkou a zjištění z parku Loango tyto závěry potvrzují.

24. 05. 2021
09. 04. 2021


Reklama

Maso z laboratoře ušetří 90 % vody a nevyžaduje žádné pastviny. Budou ho však lidé chtít?

09. 11. 2019

Vepři jednoho z farmářů z Nan-ningu, hlavního města autonomní oblasti Kuang-si, váží i přes 500 kilogramů.

09. 10. 2019

Hlavní výhodou masa z hmyzu je jeho levná a ekologická výroba.

06. 06. 2019

Podle prvních ohlasů zákazníků není v chuti bezmasého burgeru a klasického Whopperu prakticky žádný rozdíl.

05. 04. 2019

S rostoucím bohatstvím národa se mění jeho chutě – movitější prahnou víc po mase a živočišných produktech.

27. 10. 2018

Sitatungy jsou specialisté na život ve vodě. Tento mladý sameček je fotografovaný v zoo v Praze.

01. 10. 2018

Reklama

Maso je nejen dobré, ale také symbol prestiže

15. 09. 2018

Nikdo neumí vyrobit maso lépe než zvířata samotná a bohužel neexistuje jiný způsob, jak jej získat, než jejich usmrcením.

27. 06. 2018

Nový bytový komplex, který má pojmout až 210 výhradně vegetariánských rodin, vzniká v zemi, která obvykle není menšinám příliš vstřícná.

27. 10. 2017
10. 03. 2016
04. 02. 2016

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907