čaj

Vyšší konzumace čaje je podle autorů studie spojena s mírným zdravotním přínosem. (foto: Shutterstock)

06. 09. 2022

Nejčtenejší


Největší rozmanitost zastoupené eDNA vědci identifikovali v zeleném čaji.

17. 06. 2022
18. 04. 2022

Výsledky měření „síly“ antioxidantů v čaji se mohou lišit v závislosti na konkrétní metodice laboratorních pokusů, ale například EGCG je považován za 30krát aktivnější než vitamín E a asi 20krát aktivnější než vitamín C.

01. 04. 2022


Reklama

20. 02. 2022

Cesta z plantáže do dřevěné bedny trvá zhruba 24 hodin. Na rozdíl od kávy se musí čaj zpracovávat ihned po sklizení. (zdroj: Shutterstock)

18. 03. 2021

Americká réva okrouhlolistá

08. 12. 2020

Práce sběračky se dědí z matky na dceru, jde však o úmornou dřinu za mizernou mzdu.

19. 09. 2020

Čaj patřil k nežádanějším komoditám

15. 06. 2020

Čaj může obsahovat i spoustu věcí, které nejsou vidět

01. 10. 2019

Reklama

05. 08. 2019
18. 03. 2019

Panoráma v okolí Bosporského průplavu, který město dělí na evropskou a asijskou část, je nabité historií.

30. 10. 2018

<p>Chuť čaje ovlivňuje řada věcí – vedle složení půdy a prostředí ve kterém je rostlina pěstována ji mohou ovlivnit třeba škůdci.</p>

17. 05. 2017

<p>Sklenka čaje na klasický způsob</p>

17. 04. 2017
31. 01. 2015

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907