protein

Dáváte si med do horkého čaje, nebo jste už přestali, protože se tím ničí jeho zdravotní účinek? Podle současných studií by musel být med vystavován teplotě zhruba 80 °C celou hodinu, aby došlo k jeho poškození, a většina užitečných látek v medu je velmi stabilních.

06. 04. 2021

Nejčtenejší


Lidé bez svalového proteinu α-actinin-3 lépe hospodaří s tělesným teplem, ale zároveň snáze podléhají obezitě a diabetu 2. typu.

22. 02. 2021
03. 12. 2020

Protein PIN1 dokáže v řadě případů zlepšit stav varlat i spermií, které se v nich vyvíjejí. Do varlat ho spolehlivě dostane nová nanotechnologie.

28. 10. 2020


Reklama

21. 10. 2020

Nahradí krevní testy snímkování hlavy na CT?

21. 09. 2020
02. 09. 2020

Duhový meteorit z Aguas Zarcas

26. 08. 2020

Lebka dítěte hominida Homo antecessor.

03. 04. 2020

Kmenové buňky jsou buňky schopné obnovovat poškozené nebo opotřebované části a udržovat stálost vnitřního prostředí organismu.

26. 03. 2020

Reklama

Vedoucí výzkumu v Cincinnati Sean Davidson

25. 03. 2020
06. 03. 2020

Nové fluoreskující štítky jsou bez problémů poživatelné.

19. 01. 2020

Výjimečně zachovalý mozek z Heslingtonu.

10. 01. 2020

Z oxidu uhličitého by se mohla stát významná surovina pro výrobu potravinářských proteinů

19. 11. 2019
09. 06. 2019

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907