Reklama


opice

Najít nártouna ve volné přírodě není nic jednoduchého

28. 07. 2018

Nejčtenejší


Chápani se živí ovocem, listy, semeny, květy a bezobratlými živočichy. Na snímku je zachycena skupina chápanů vlnatých v ekvádorské džungli.

11. 06. 2018

Po výcviku dokázali paviáni s velkou jistotou poznat slova, která neexistují

25. 05. 2018

Osvobozují potkani trpícího druha, nebo se prostě jen chtějí dostat do zajímavého prostoru v kleci?

09. 04. 2018


Reklama

Při hledání potravy Urazí sifakové denně 400 až 1 200 metrů

09. 03. 2018

Samec opic druhu kahau nosatý je nepřehlédnutelný díky svému nosu.

27. 02. 2018

<p>Když nesvítí slunce, zahřívají se lemuři vzájemně</p>

22. 12. 2017

<p>Způsob hry se u šimpanzů v průběhu dospívání mění</p>

13. 10. 2017

<p>Červené guerézy, mezi něž gueréza šedonohá patří, jsou úzce specializované na listy stromů</p>

26. 08. 2017

<p>Kahau nosatý si dokáže s&nbsp;trávením rostlinné stravy poradit podobným způsobem jako například krávy</p>

08. 08. 2017

Reklama

<p>Orangutaní matka svého malého potomka opatruje po všech stránkách</p>

29. 07. 2017

<p>Orangutani neumějí plavat, ale k&nbsp;vodě se odváží a pomocí nejrůznějších nástrojů dokonce umí ulovit rybu</p>

19. 07. 2017

<p>Languři jsou charakterističtí „nahoru obráceným“ nosem</p>

09. 07. 2017

<p>Samcům makaka se pozorné sledování samiček vyplatí – dokážou tak dobře identifikovat období plodnosti</p>

05. 06. 2017

<p>Samci dosahují velikosti kolem tři čtvrtě metru a hmotnosti bezmála dvaceti kilogramů, samice jsou zhruba poloviční</p>

24. 05. 2017

<p>Korovci jedovatí mají stejně jako mnoho dalších plazů rozeklaný jazyk. Ten jim umožňuje sbírat pachové stopy přímo ze země</p>

23. 05. 2017

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907