Přejít k hlavnímu obsahu
100+1 zahraniční zajímavost logo
  • Historie
  • Příroda
  • Revue
  • Vesmír
  • Válka
  • Věda
  • Zajímavosti
  • Cestování
Předplatné
Věda

Udržitelné stravování: Kolik masa můžeme sníst? Dánští vědci mají přesné číslo

Dánští vědci spočítali, kolik masa můžeme sníst, aniž bychom neúměrným způsobem přetěžovali planetu. Výsledky milovníky masa rozhodně nepotěší.

01.05.2025

Nejčtenější

Preview
Zajímavosti

Hořká pravda o sladkých banánech: Pesticidy, tuny odpadu a vyčerpávající dřina

27.12.2021
Preview
Věda

Sečteno a podtrženo: Naše planeta dokáže uživit jen 3,4 miliardy lidí

23.01.2020
Preview
Zajímavosti

Lososi v klecích: Obří rybí farmy připomínají klecové velkochovy slepic

08.09.2019
Preview
Revue

Riskantní menu: Pětice potravin, u kterých se vyplatí zpozornět

23.06.2020

Preview
Vesmír

Minilaboratoř EGGS: Britové testují výrobu potravin na oběžné dráze

28.04.2025
Preview
Věda

Vláknina je překvapivým spojencem během chřipkové sezóny

18.01.2025
Preview
Věda

Obaly potravin jsou plné nebezpečných chemikálií

21.09.2024
Preview
Zajímavosti

Vysoká škola čokolády: Jak poznat opravdu dobrou a kvalitní čokoládu?

21.09.2024
Preview
Věda

Fakta jsou jasná: Ultrazpracované potraviny zhoršují fyzické i duševní zdraví

03.03.2024
Preview
Vesmír

Cizí světy nemusíme dobývat sami: Marsovským kolonistům vypomůže hmyz

08.12.2023
Preview
Zajímavosti

Pravda o biopotravinách: Co se skrývá pod módní značkou BIO?

01.10.2023
Preview
Historie

Nasolit, nebo vysušit? Jak se ve středověku uchovávaly různé druhy masa?

09.09.2023
Preview
Věda

Geneticky upravený hmyz poslouží jako potravina, hnojivo i palivo

01.09.2023
Preview
Věda

Úspěch tradiční medicíny: Asijská ošarka chrání před obezitou

07.08.2023
Preview
Věda

Kontroverzní aspartam: Je nejpopulárnější sladidlo opravdu nebezpečné?

20.07.2023
Preview
Zajímavosti

Laktózová intolerance: Co je příčinou alergie na mléčné výrobky?

16.06.2023
Preview
Věda

Nechtěný comeback: Dříve obávané kurděje se opět vracejí na scénu

04.06.2023

Pagination

  • Aktuální stránka 1
  • Stránka 2
  • Stránka 3
  • …
  • Následující stránka ››
  • Poslední stránka Poslední »
Subscribe to potravina
Nové časopisy Extra Publishing
RSS O serveru (Redakce)
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907