Reklama


jídlo

Je libo býčí penis?

„O tom, zda považujeme konkrétní jídlo za pochoutku, nebo za nepoživatelnou nechutnost nerozhoduje jeho chuť, ale kulturní prostředí, z něhož pocházíme“, říká Dr. Samuel West – zakladatel muzea nejnechutnějších jídel ze švédského Malmö.

14. 11. 2018

Nejčtenejší


13. 11. 2018
06. 11. 2018

Panoráma v okolí Bosporského průplavu, který město dělí na evropskou a asijskou část, je nabité historií.

30. 10. 2018


Reklama

Pastevec při dojení kobyly v kyrgyzském údolí Suusamyr.

29. 08. 2018

Nasycené mastné kyseliny zvyšují hladinu cholesterolu a měly by tak tvořit jen menší část jídelníčku.

27. 08. 2018

Britská sušenka existuje v nepřeberném počtu tvarů a barev, téměř všechny se ale ideálně hodí k typickému anglickému čaji

23. 08. 2018
22. 08. 2018

Preclíky znali lidé ve středověku také pod označením prechlíky

11. 08. 2018

Hlavní výhodou masa z hmyzu je jeho levná a ekologická výroba.

04. 08. 2018

Reklama

Chřest – vitamínová bomba, která zasytí, skvěle chutná a je dietní.

30. 07. 2018

Archeologové často nacházejí dokonale zachovalý a stále jedlý med starý tisíce let například v egyptských hrobkách.

19. 07. 2018

Vaření v hrncích z pietra ollare si oblíbili i kuchaři z valtellinských restaurací. Vaří v nich už přes třicet let.

11. 07. 2018

Nikdo neumí vyrobit maso lépe než zvířata samotná a bohužel neexistuje jiný způsob, jak jej získat, než jejich usmrcením.

27. 06. 2018
21. 06. 2018

Starou slovinskou specialitou jsou Ajdovi krapi.

14. 06. 2018

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907