Reklama


jídlo

Pastevec při dojení kobyly v kyrgyzském údolí Suusamyr.

29. 08. 2018

Nejčtenejší


Nasycené mastné kyseliny zvyšují hladinu cholesterolu a měly by tak tvořit jen menší část jídelníčku.

27. 08. 2018

Britská sušenka existuje v nepřeberném počtu tvarů a barev, téměř všechny se ale ideálně hodí k typickému anglickému čaji

23. 08. 2018
22. 08. 2018


Reklama

Preclíky znali lidé ve středověku také pod označením prechlíky

11. 08. 2018

Hlavní výhodou masa z hmyzu je jeho levná a ekologická výroba.

04. 08. 2018

Chřest – vitamínová bomba, která zasytí, skvěle chutná a je dietní.

30. 07. 2018

Archeologové často nacházejí dokonale zachovalý a stále jedlý med starý tisíce let například v egyptských hrobkách.

19. 07. 2018

Vaření v hrncích z pietra ollare si oblíbili i kuchaři z valtellinských restaurací. Vaří v nich už přes třicet let.

11. 07. 2018

Nikdo neumí vyrobit maso lépe než zvířata samotná a bohužel neexistuje jiný způsob, jak jej získat, než jejich usmrcením.

27. 06. 2018

Reklama

21. 06. 2018

Starou slovinskou specialitou jsou Ajdovi krapi.

14. 06. 2018

Do nedávna byly známé pouze čtyři chutě – sladká, slaná, kyselá a hořká. Na přelomu tisíciletí pak vědci popsali pátou chuť s exotickým názvem „umami“, včetně konkrétního receptoru a nervové dráhy, která se podílí na jejím přenosu.

05. 06. 2018
14. 05. 2018
11. 05. 2018

Rýže souvisí s časnější menopauzou

04. 05. 2018

Stránky

Nové časopisy Extra Publishing

RSSInzerceO serveru (Redakce)Partnerské weby
© Extra Publishing, s. r. o. 2007–2011. ISSN 1804-9907